Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 9. 2022

Vodnář 3. 9. 2022

Vodnáři, možná se dnes budete muset vypořádat s nesouhlasem. Ten pravděpodobně přijde od někoho, koho považujete za nadřízeného nebo autoritu, možná od rodiče nebo učitele. Je sice důležité jim naslouchat, ale pokud se to, co vám chtějí říct, týká vašeho osobního života a toho, jak ho žijete, není to ničí starost, jen vaše. Ať uděláte cokoli, někdo bude něco odsuzovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se v sobě cítíte dobře, vypadáte skvěle a jste oblíbení. Dnešní planetární konstelace zvýrazňuje vaše nejpřitažlivější rysy. Pokud jste však nezadaní a hledáte milostný vztah, budete muset najít způsob, jak dát najevo své záměry. Zdá se, že jste trochu intenzivní a možná budete muset trochu vychladnout, abyste nikoho neodradili.

Práce

Vzorec pro úspěch je pro vás nyní velmi nejasný. Všude, kam se obrátíte, se objevují protichůdná sdělení. Klíčem k úspěchu je, abyste se řídili svým srdcem. Dělejte to, co vás baví, a automaticky dosáhnete vytouženého úspěchu.

Peníze

Peníze jsou pro většinu znamení jako voda, ale vy je raději používáte k tomu, abyste byli aktivní a angažovali se ve světě. To může znamenat, že peníze utrácíte za volnočasové aktivity, jako je sport a dovolená, nebo za udržování zdraví a krásy, například za členství v posilovně. V tomto týdnu se více soustředíte na to, jak můžete splatit dluhy a získat nové příznivce pro nějaký oblíbený projekt. Přemýšlejte o tom, že byste měli ušetřit dvacet procent z toho, co vyděláte.

Zdraví

Díky dnešní planetární konjunkci budete obzvláště citliví k potřebám druhých – se zvláštním důrazem na rodinu a děti. Možná budete chtít zvážit vylepšení svého domácího prostředí nějakým pečujícím způsobem. Je čas na modernizaci kuchyně? Zdravé bylinky vypěstované u sebe doma jsou krásným způsobem, jak zvýšit potěšení z jídla i vaření. Jednoduchý truhlík s květináčem u kuchyňského okna je atraktivní a praktický. Můžete například pěstovat rozmarýn, petržel a bazalku.

Přečtěte si také