Denní horoskop VODNÁŘE na 30. 1. 2023

Vodnář 30. 1. 2023

Společenská událost nebo skupinové shromáždění by vám mohlo zprostředkovat kontakt s novými a zajímavými lidmi v zajímavých oborech, Vodnáři. Možná dokonce narazíte na starého přítele, kterého jste dlouho neviděli. Pokud nejste v současné době romanticky vázáni, mohla by se na scéně objevit nová atraktivní osoba. Tento den pro vás slibuje vzrušující a podnětný život. Nebuďte překvapeni, pokud se vám otevřou nové dveře do skvělé budoucnosti. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to nádherný den pro nejrůznější společenské akce a události. Planetární energie tohoto dne vás vybízí k tomu, abyste mysleli na svého partnera (současného nebo budoucího) a na to, abyste vyšli z domu a setkali se s ostatními. Pokud se chystáte na rande, bude to opravdu pozitivní záležitost, při níž si budete hodně povídat; nezkazte si ji však tím, že budete příliš mluvit a málo naslouchat.

Práce

Uspějete pouze tehdy, pokud budete schopni konstruktivně pracovat s tradičními hodnotami a již existující strukturou. Pokud se budete snažit vzdorovat současným konstrukcím, pak budete pracovat proti proudu jen s velkými obtížemi.

Peníze

Tento týden se budete muset vyvarovat podvodů, i když se dějí ve jménu ochrany něčích citů. Aspekty ve vašem vztahovém sektoru ukazují, že vy nebo někdo jiný může být v pokušení ohýbat pravdu při vašem společném jednání. Vložte do své komunikace více pozornosti a zodpovědnosti. Lži, bez ohledu na to, jak malé nebo dobře míněné, se vám nyní mohou vymstít a hrozí, že zničí to, co by mohlo být skvělým finančním partnerstvím.

Zdraví

Ať už se vám chce, nebo ne, snažte se přinutit k tomu, abyste alespoň třikrát týdně vyrazili ven a cvičili. Díky dnešnímu planetárnímu uspořádání máte k dispozici spoustu psychické energie a prospěje vám, když se vám rozproudí krev, provzdušní plíce a uvolní mysl. Skvělou kombinací je běh a jóga, nebo, pokud tomu vaše kolena nechtějí, plavání a jóga. Nastavte si realistická očekávání a zažijte sladký pocit úspěchu.

Přečtěte si také