Denní horoskop VODNÁŘE na 30. 10. 2022

Vodnář 30. 10. 2022

Pokud se ve svém milostném vztahu cítíte přidušeně, máte pocit, že postrádá šmrnc nebo je příliš tradiční, proč se neosvobodit? Dnešní planetární energie vám pomůže proměnit i ty nejbláznivější nápady ve skutečnost. Počínaje dneškem se po vás bude chtít, abyste byli rozhodnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) bude pravděpodobně dobrodružnější a bude mít experimentálnější přístup k životu. Ať už se dnes rozhodne vystupovat jakkoli, ať už má na sobě cokoli nebo ať už si účes upraví jakkoli, hlavně se nesmějte. Dovolte jim volnou hru, aby mohli prozkoumat celou škálu své jedinečné bytosti. Budou vás milovat navždy, pokud jim dokážete dát povolení být sami sebou.

Práce

Lidé za vámi budou chodit pro radu a pomoc a kdo se jim může divit? Vy jste ten, kdo zná všechny odpovědi. Můžete si rovnou vyvěsit ceduli a začít vybírat poplatky. Lidé budou stát fronty přede dveřmi, aby vás mohli navštívit. Udělejte si čas na ostatní.

Peníze

Vaše znamení není vždy nejtrpělivější. Nyní se dočkáte pohybu vpřed, který máte tak rádi. Jelikož aspekty ovlivňují vaši oblast vzdělání, učení, metafyziky a cestování, přemýšlejte o tom, jak můžete buď posílit své dovednosti absolvováním kurzů, nebo se podělit prostřednictvím výuky o dovednosti, které již máte. Peníze následují, když najdete tu jedinou dovednost, kterou nikdo jiný nemá.

Zdraví

Vaše nejhlubší citové potřeby mohou díky dnešnímu postavení planet vystoupit do popředí. Vaše touha mít ve svém životě věci v rovnováze může být touto emocionální silou narušena a je důležité, abyste si nevyčítali, když se budete cítit rozhozeni. Jsou chvíle, kdy je důležitější cítit své pocity než mít vše pod kontrolou! Tento týden si můžete dát záležet na tom, abyste jedli zdravá jídla jako protiváhu rozrušení, které můžete cítit.

Přečtěte si také