Denní horoskop VODNÁŘE na 31. 8. 2022

Vodnář 31. 8. 2022

Uzavírání smluv a dalších právních dokumentů se nyní jeví jako příznivé, Vodnáři. Možná budete uvažovat o podnikání, třeba ve spolupráci s přáteli. Vypadá to dobře, ale je tu možnost, že vám jeden z nich něco zatajil, což by vás mohlo rozzlobit. Pro úspěch v novém podniku je nutná upřímná komunikace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská sestava dne může způsobit, že tento den bude tak energický, že rozhodně nebudete chtít jen tak tiše sedět. Ve vzduchu je cítit zábava a smích! Možná budete chtít uspořádat malou oslavu. Je to také báječná příležitost navázat spojení s bývalými milenci, kteří pro vás stále mají malý plamínek.

Práce

Dnes dostanete prostor k oddechu. Vědomě si tento čas užijte a uvědomte si jeho obrovský význam pro svou pohodu. Nezaplňujte tento prostor automaticky hledáním dalších úkolů, které byste měli vykonat. Vychutnejte si přestávku, která je vám dopřána.

Peníze

Peníze jsou pro většinu znamení jako voda, ale vy je raději používáte k tomu, abyste byli aktivní a angažovali se ve světě. To může znamenat, že peníze utrácíte za volnočasové aktivity, jako je sport a dovolená, nebo za udržování zdraví a krásy, například za členství v posilovně. V tomto týdnu se více soustředíte na to, jak můžete splatit dluhy a získat nové příznivce pro oblíbený projekt. Přemýšlejte o tom, že byste měli ušetřit dvacet procent z toho, co vyděláte.

Zdraví

Dnešek je pro vás skvělý den! Pokud jste právník nebo někdo, kdo se živí sdělováním dvou stran problému, máte šanci na úspěšný den. Každý příběh má dvě strany a v případě těla je důležité odpočívat i cvičit. Astrální energie se hodí ke zvýšení rovnováhy ve vašem fyzickém zdraví. Pokud jste přetažení, zdřímněte si! Pokud se cítíte ospalí, hodinové cvičení zvýší vaši tepovou frekvenci.

Přečtěte si také