Denní horoskop VODNÁŘE na 4. 12. 2022

Vodnář 4. 12. 2022

Sny a meditace mohou vyvolat hluboce zakořeněné emoce z minulosti, které blokovaly váš růst, aniž byste si to uvědomovali. Hledání i dávání odpuštění může získat nový význam. Romantická vášeň by měla být na vrcholu. Tyto emoce vám pravděpodobně poskytnou také uměleckou inspiraci, kterou budete chtít obrátit k výzdobě svého domova.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít příležitost promluvit si s někým, s kým už nějakou dobu toužíte mluvit. Nemá však smysl se hned hrnout do hovoru se všemi těmi otázkami, které se zřejmě vůbec nestydíte položit. Jen je tím vyděsíte. Pokud vám na této osobě opravdu záleží, věnujte trochu pozornosti jejím pocitům.

Práce

Dnes se nepleťte do cizích záležitostí. Možná vycítíte konflikt mezi kolegy, ale podstatné je, že to není váš problém, takže se do něj nepleťte, než se zapletete do bitvy, která vám prostě nepřísluší.

Peníze

Vaše obvyklá síla je nyní ještě větší. Největší pozornost se věnuje penězům jiných lidí, dluhům, dědictví, společnému majetku a podobně. Pokud jde o získávání finančních prostředků, máte spoustu kreativních nápadů, ale k jejich uskutečnění potřebujete spolupráci druhé strany. Obraťte se na někoho, koho znáte díky své kariéře.

Zdraví

Získejte dnes trochu prostoru. Jste naplněni pocitem moci a potřebujete zjistit, co s ní udělat sami, ne s ostatními. S touto energií toho můžete udělat hodně. Například fyzické cvičení, které provádíte, by vás mohlo uvést do stavu transu, v němž budete přijímat důležité zprávy ze svého nevědomí. To si nenechte ujít! Je ve vás spousta léčivé energie a tento tranzit je způsob, jak tuto energii využít v současnosti i v budoucnosti.

Přečtěte si také