Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 1. 2023

Vodnář 6. 1. 2023

Vodnáře čeká další potenciálně neklidný den. Máte však sílu uklidnit své rozbouřené peří. Fyzická aktivita jakéhokoli druhu vás výrazně uklidní. Dokonce i rychlá procházka kolem bloku vám prospěje. Díky klidnějšímu odpolednímu rozpoložení budete moci snáze vyřizovat laskavosti a žádosti s obvyklou grácií. Pokud potřebujete, můžete se brzy odpoledne na několik hodin "vypařit" a zajít si na film.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se necítíte zcela spokojeni s jakýmkoli přístupem, který dnes k milované osobě zaujmete. Současná planetární energie má tendenci podporovat pocity odstupu, ale také podezíravosti a paranoie. Může se vyskytnout jedna konkrétní záležitost, která je zdrojem napětí mezi vámi. Pokud chcete ve vztahu pokračovat, musíte překonat nedůvěru a začít spolu mluvit. Bude to stát za to.

Práce

Komunikace je dnes klíčovým katalyzátorem pokroku. Neuzavírejte se do bubliny a nemyslete si, že vše zvládnete bez pomoci druhých. Přiznejte si, že nevíte všechno, a požádejte o pomoc, když ji potřebujete. Budete rádi, že jste to udělali.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení doplňování energie. Najdete způsob, jak utratit peníze za zábavu, nebo se sejdete s rodinou, abyste určili nejrozumnější investiční strategie. Vaše komunikace je ovlivněna, což vám umožní jasně a stručně formulovat své cíle. Díky soustředěné činnosti můžete vy i vaši blízcí dosáhnout všech cílů, které si stanovíte.

Zdraví

Přání, aby věci byly jinak, často nic nezmění. Pokud ovšem nedosáhnete bodu zlomu a pak se nepohnete z místa. Takto pracujete většinu času. Něco vás trápí a hněte, a pak jednoho dne bez zjevného důvodu změníte názor. Je těžké vždycky vědět, jestli hnisáte produktivním způsobem, nebo ne. Abyste si pomohli pokrýt své základy, dodržujte v těchto obdobích zmatku přísný fyzický režim. O tom nemusíte přemýšlet: prostě to dělejte.

Přečtěte si také