Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 10. 2022

Vodnář 6. 10. 2022

Lidé vám dnes mohou šlapat na paty, ale snažte se nereagovat. Nechte se unášet proudem. Může to být jediný způsob, jak se mají chovat. Vyjádřete své pocity. Otevřete se světu. Jsou lidé, kteří se s vámi chtějí sblížit, ale možná se cítí příliš zastrašeni, než aby to udělali. Udělejte jeden krok za druhým, ale uvědomte si, že jste to pravděpodobně vy, kdo musí udělat první krok.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože milujete myšlenku romantiky a vášně, nemáte rádi lidi, kteří jsou příliš sentimentální a bláhoví. Planety naznačují, že můžete potkat někoho, kdo se do vás doslova bezhlavě zamiluje, což je sice hezké, ale také dost únavné, protože vás může pronásledovat jako zamilované štěně. Musíte vědět, kde je hranice.

Práce

Ostatní lidé s vámi nebudou souhlasit, takže snaha přesvědčit je o čemkoli bude zbytečná. Jednoduše neuspějete, takže se o to ani nepokoušejte. Dělejte si věci po svém a neciťte se povinni dokazovat něco ostatním. Není to nutné.

Peníze

Vesmír ovlivňuje vaše dluhy a zároveň přináší změny v oblasti vaší kariéry. Nyní není vhodná doba na přílišné utrácení. Spíše je lepší věnovat nějaký čas splácení nejnaléhavějších dluhů a zároveň podpořit svou kariéru dalšími aktivitami zaměřenými na rozvoj dovedností, například semináři. Stanete se neocenitelnými pro své současné nebo potenciální zaměstnavatele a zajistíte si také jistotu zaměstnání.

Zdraví

Často se ocitáte uprostřed: uprostřed dvou přátel, kteří spolu nevycházejí, uprostřed snahy dosáhnout mnoha cílů najednou, uprostřed snahy dostat se z bodu A do bodu B, aniž byste někomu ublížili nebo ho zklamali. Takto se vyčerpáváte! Abyste pomohli vitalizovat své vnitřní jádro, zaměřte se na svůj jídelníček a cvičení. Uděláte-li cokoli, abyste tyto dvě oblasti svého života uskutečnili, získáte klid na výběr cílů, kterých můžete reálně dosáhnout.

Přečtěte si také