Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 9. 2022

Vodnář 7. 9. 2022

Někdo vás dnes může oslovit s nabídkou zvýšení příjmu, která se může zdát příliš dobrá na to, aby byla pravdivá. Vodnáři, než začnete slibovat, že do toho půjdete, prověřte si fakta. Všechno nemusí být tak, jak se zdá. Dnešní den není vhodný k tomu, abyste se zavazovali k jakýmkoli investicím. Počkejte několik dní, znovu nápad zvažte a zjistěte, zda je realizovatelný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra dnes možná bude potřebovat trochu odlehčit. Budete se muset hodně usmívat a vesele konverzovat, než na vás ostatní začnou reagovat. To by mohlo být velmi nudné, zejména pokud jde o blízké. Pokud se vám však podaří přimět je, aby se alespoň trochu rozpovídali o tom, proč se zdají být tak odměření, může to pročistit vzduch.

Práce

Konflikty na pracovišti se vás dnes netýkají – neřešte tedy každou bitvu, jako by byla vaše vlastní. Tuto válku nemusíte vést vy, tak to nedělejte. Držte se raději stranou, než abyste se dostali do bitevní zóny.

Peníze

V tomto období se dozvíte, jak přijmout komplexní plán splácení dluhů, abyste tuto část svého života naposledy vyřešili. V nedávné minulosti jste možná byli zahlceni částkou, kterou dlužíte za hypotéku, kreditní karty nebo půjčky od rodiny a přátel. Máte však výhodu a impuls k tomu, abyste to zvládli. Do této oblasti přesměrujte deset procent svých příjmů.

Zdraví

Aktuální výzvou pro vás je najít rovnováhu mezi různými prvky života. Z astrologického hlediska jsou to oheň, země, vzduch a voda. V každodenním životě jsou to duch, tělo, intelekt a emoce. Váš přirozený zájem o alternativní medicínu, psychologii, zdravé potraviny a přírodu ukazuje cestu ke zdravé rovnováze. Věnování pozornosti potřebám vašeho těla pečuje o vaši základní pohodu.

Přečtěte si také