Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 9. 2022

Vodnář 9. 9. 2022

Pokud někdo z vašich známých prochází těžkým obdobím, Vodnáři, mohl by se na vás obrátit s žádostí o podporu nebo radu. Lidé vás vnímají jako upřímně starostlivého a dobrého přítele, zejména v těžkých časech. Pravděpodobně jste si svou starostlivostí a vstřícností získali jejich respekt. Tím, že jste tak dobrým přítelem, jste obklopeni lidmi, kteří tu pro vás budou, až je budete potřebovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není pochyb o tom, že vás vztahy rozhodně zavedou na zajímavá místa. Dnešek vám může otevřít dveře k novým a vzrušujícím událostem, a to především díky náhodným rozhovorům s těmi správnými lidmi. Zejména jeden z nich vás může dovést někam, kde to bude velmi zajímavé a určitě dost intenzivní a vášnivé. Jen se ujistěte, že dokážete držet krok; dojde k několika rychlým změnám.

Práce

Je lepší se na vlně bujaré nálady svézt, než se s ní snažit bojovat. Ve vzduchu je elektřina, ze které můžete těžit, pokud jste ochotni upravit svůj úhel pohledu. Neobracejte se zády k něčemu, o čem víte, že bude úspěšné.

Peníze

V tomto období se dozvíte, jak přijmout komplexní plán splácení dluhů, abyste tuto část svého života vyřešili. V nedávné minulosti jste možná byli zahlceni částkou, kterou dlužíte za hypotéku, kreditní karty nebo půjčky od rodiny a přátel. Máte však výhodu a impuls k tomu, abyste to zvládli. Do této oblasti přesměrujte deset procent svých příjmů.

Zdraví

Možná jste se naučili způsoby, jak ignorovat svou potřebu rovnováhy  jejich odhalení bude součástí úkolu vytvořit strukturu, která vám ji poskytne ve větší míře. Zamysleli jste se nad tím, po jakých potravinách se cítíte lehce a přitom spokojeně, plní energie a šťastní? Všichni máme specifické potraviny, které v našem systému fungují nejlépe, ale příliš málo z nás je natolik svědomitých, aby si všimlo, které to jsou. Dnešní planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste prozkoumali své osobní návyky.

Přečtěte si také