Denní horoskop BERANA na 12. 12. 2023

Beran 12. 12. 2023

Den před námi je slibný. Aspekty podpoří váš citový život a měly by vás zbavit nejistoty, která vás v poslední době sužovala. Nebyli jste schopni důvěřovat vlastnímu úsudku. Jakkoli to bylo obtížné, pochybnosti musely posloužit nějakému účelu. Možná byste měli využít nově nabyté jasnosti k tomu, abyste si utřídili své zkušenosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se objevuje silné duchovní téma lásky a romantiky. Milostné zájmy nemají náladu na malichernosti, i když se tak děje již několik týdnů nebo měsíců. Mohou se náhle dožadovat obřadu nebo nějakého rituálu na znamení toho, že jste spolu. Pokud to pro vás představuje problém, zvolte raději něco lehkovážného a bezvýznamného.

Práce

Čeká na vás obrovská příležitost, ale nezapomeňte, že ji sledují i ostatní. Přijměte svého soutěživého ducha a nebojte se ostatních, kteří se ucházejí o poklad, který máte již nějakou dobu vyhlédnutý. Postupujte s důvěrou.

Peníze

Ačkoli jste nebyli vždy známí jako lidé, kteří se vyznají v oblasti peněz, nedávno jste dostali příležitost k pokroku ve své finanční sféře. Dochází k události v oblasti vašeho horoskopu, která souvisí s vámi samotnými, s tím, jak se promítáte do světa, a také s tím, jak vás vidí a vnímají ostatní, takže je čas pokročit ve všech projektech, které by vám nyní nebo v budoucnu mohly přinést peníze. Od malých podnikatelských nápadů až po žádost o zvýšení platu, je to ten správný čas.

Zdraví

Ve vzduchu dnes panuje značná harmonie. Dejte si příležitost naladit se na ni prostřednictvím jógy nebo třeba nějaké individuální tantrické praxe, která vás možná už teď baví. Je úžasným přínosem mít v rozvrhu jógu, protože uklidňuje mysl a zároveň tonizuje tělo. Abyste získali maximální užitek, musíte chodit pravidelně. Zažijete pocit zvýšené pohody.

Přečtěte si také