Denní horoskop BERANA na 15. 10. 2022

Beran 15. 10. 2022

Dnešní den může být vyplněn vyřizováním spousty záležitostí na poslední chvíli. Můžete být vyzváni, abyste rozhodli spor mezi kolegy, příbuznými nebo sousedy. V závislosti na povaze hádky se vám možná podaří zprostředkovat dočasné příměří, ale nebuďte na sebe příliš přísní, pokud i přes vaši snahu nedojde k uvolnění nálady. Snažte se upřednostnit odpočinek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy a vaše drahá polovička máte rádi vtipkování a slovní přestřelky, zejména pokud se oba umíte zasmát sami sobě. Dnes si uvědomíte, že váš partner má ve skutečnosti velmi vzácný smysl pro humor, který jste předtím plně nedocenili. Máte pocit, že jste získali vzácný diamant, který jste dříve mylně považovali za velmi atraktivní kus broušeného skla.

Práce

Jen proto, že je váš současný styl trochu zastaralý, vás ostatní obviňují, že něco děláte staromódně. Není to nic, za co byste se měli stydět. Držet se tradičních metod se ve skutečnosti ukáže jako nejúčinnější.

Peníze

Toto období je o tom, jak se vypořádat se všemi nabídkami a příležitostmi, které se vám naskytnou, zejména pokud jde o vaši kariéru. Štěstí a expanze se příjemně snoubí s náhlou inspirací a změnou. Jelikož se toto období dotýká vašeho kariérního sektoru, přináší také myšlenku autorit. Střetáváte se v práci s někým výše postaveným, nebo jste připraveni postavit se do čela autority ve svém životě?

Zdraví

V posledních týdnech jste si užili poměrně bouřlivou jízdu. Abyste vyrovnali svou energii, držte přísnou dietu střídmosti. To znamená, že můžete jíst cokoli, na co máte chuť, jen to dělejte s mírou. Pokračujte ve svém obvyklém cvičebním programu a především  zajistěte si co nejpravidelnější a nejpříjemnější spánek. Trocha citronové verbeny na vašem polštáři v noci je krásná věc na usínání!

Přečtěte si také