Denní horoskop BERANA na 16. 9. 2022

Beran 16. 9. 2022

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá! Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte důmyslný plán, jak se pokusit upoutat pozornost oné výjimečné osoby. Cítíte se obzvlášť odvážně. Rádi byste si mysleli, že jsou romantické, ale nejste si tím úplně jisti. Vzhledem k tomu, že vám pravděpodobně přesně řeknou, co cítí, nebuďte příliš šokováni. Na druhou stranu by to mohl být ten nejlepší rozhovor za poslední týdny.

Práce

Máte chuť cestovat, a to nejen do nejbližšího města, ale třeba i na druhý konec země. Vaše myšlení se rozšíří a najednou chcete cestovat na jiný konec světa. Pokud je to možné, upravte své kariérní plány tak, abyste si tento sen splnili.

Peníze

Jste připraveni využít nové možnosti vydělávání peněz. S příležitostí se pojí štěstí a expanze, což znamená, že budete muset být připraveni přijmout nabídky od zaměstnavatelů nebo investorů, kteří se chtějí ujistit, že vaše nápady a produkty budou úspěšné. Okno příležitostí může být malé, proto mějte vše připravené. Aktualizujte životopis a vytiskněte si podnikatelský plán.

Zdraví

To by mohla být vhodná doba pro získání toho, co potřebujete. Současný astrální aspekt vám bude ku prospěchu, pokud budete mít na paměti, že cíl je důležitější než síla. Jinými slovy: ne vždy můžete dostat to, co chcete, ale když se budete snažit, někdy dostanete to, co potřebujete. Získat to, co potřebujete, je těžší část, protože si musíte nejprve skutečně položit otázku: "Co potřebuji?". Přání přicházejí a odcházejí. Nalaďte se na toto rozjímání při cvičení.

Přečtěte si také