Denní horoskop BERANA na 17. 8. 2022

Beran 17. 8. 2022

Berani, buďte hrdí na své pečovatelské instinkty. Zachraňte zraněného ptáka nebo se přidejte ke skupině ochránců přírody. Udělejte něco pro záchranu velryb. Aktivněji se zapojte do ochrany planety. Staňte se starostlivým občanem, který se pravidelně vyjadřuje k tomu, čemu věří. Nedovolte, aby politické programy jiných lidí stály v cestě vašemu skutečnému cíli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že váš nejbližší vztah se zdá být opředen aurou chladu. Planetární konjunkce naznačuje, že se budete muset velmi snažit, abyste zjistili, v čem je problém. Je možné, že jde o nějakou vzpomínku na minulou událost, která problém vyvolává. Použijte své teplo a pokuste se rozpustit led. Později se budete cítit mnohem lépe.

Práce

Když uvidíte, jak se práce jiných lidí z toho či onoho důvodu hroutí k zemi, budete se chovat ve stylu „já vám to říkal“. Snažte se k ostatním nechovat příliš povýšeně. Naopak, buďte jim oporou, buďte soucitní a nabízejte rozumné rady.

Peníze

Jste skvělí v tom, jak se dostat k penězům, protože jste upovídaní a společenští a vždycky víte všechno dřív než ostatní. Díky pozitivnímu aspektu budete nyní pravděpodobně natolik uchváceni náhlou příležitostí k dalšímu rozvoji kariéry, že se možná nebudete schopni soustředit na nic jiného. Vychází to z něčeho, co jste začali před lety, ale konečně se to rozjede. Určitě z toho vzejdou peníze.

Zdraví

Díky energii dnešního aspektu byste se mohli cítit velmi hravě. Pro normálně poslušného a zodpovědného jedince je to jako výlet do parku. Možná budete mít poprvé po dlouhé době chuť tančit, nebo možná dokonce trochu tančit pod peřinou, jestli víte, co myslíme... Každopádně vás dnešní planetární konjunkce vystaví spoustě prvotní energie a je důležité, abyste zvážili své fyzické odchody. Jak si vede váš cvičební režim?

Přečtěte si také