Denní horoskop BERANA na 18. 11. 2022

Beran 18. 11. 2022

Dnes byste mohli cítit silné pocity náklonnosti od někoho, kdo by vás mohl romanticky přitahovat. Mohli byste pocítit nával radosti z tohoto zážitku, než se ozve vaše skeptická stránka, která řekne, že je to jen zbožné přání. Trocha skepse je zdravá, ale nedovolte, aby převážila nad vaším pozitivním dojmem. Všechna znamení říkají, že to, co cítíte, je pravda. Řiďte se svým srdcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska bude dnes pro vás hluboce intenzivní i nádherně romantická. Budete se těšit z toho, že vás někdo zve na večeři a na ta nejlepší místa, ale možná vás to nebude tolik zajímat, když si uvědomíte, že to všechno není zadarmo. Možná by pomohlo, kdybyste se hned na začátku zeptali, o co se jedná.

Práce

I když dnes nepracujete, výzkumy prováděné v této oblasti vašeho života se vám bohatě vyplatí. Riskujte. Otevře vám to nové dveře k novým lidem, místům a příležitostem. Buďte agresivní v jednání s ostatními.

Peníze

V oblasti dluhů a cizích peněz máte harmonický aspekt, který naznačuje období transformace a změn. Pokud se potýkáte s horou dluhů, je čas sestavit plán jejich splácení. I kdyby šlo o malé splátky, je to začátek. Pokud sháníte peníze, udělejte svůj návrh velký a teatrální. Nestyďte se, jinak riskujete, že na tom proděláte.

Zdraví

Dnešní tranzit vás drží při určitých lidech. Možná existuje způsob, jak se postavit osobě, která ve vás vyvolává tak intenzivní pocity, ale ne dříve, než si sami v sobě přiznáte, co skutečně cítíte. Nemůžete mít úspěšnou konfrontaci, pokud nedokážete do situace vnést jasno. Možná je tedy dnešní den tím pravým, kdy se o sebe můžete postarat a podívat se do svého nitra. Pomůže vám cvičení a dobrý noční odpočinek.

Přečtěte si také