Denní horoskop BERANA na 18. 3. 2024

Beran 18. 3. 2024

Diskuse s blízkými přáteli by mohly vést k nápadům na nějaké tvůrčí projekty, Berani. Ačkoli se samotné projekty mohou týkat psaní, hudby, dramatu, grafiky nebo výuky, dnešní brainstorming se pravděpodobně bude soustředit spíše na obchodní a marketingové záležitosti než na umělecké. Přesto byste mohli odejít s pocitem inspirace a motivace. Zapište si své nápady.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet znamená, že se svým partnerem (současným nebo budoucím) můžete prožít skvělé společné chvíle, pokud se budete věnovat jakékoli činnosti, která se liší od normálu. Co se týče vašeho milostného života a zvyklostí při randění, je třeba porušit jakoukoli rutinu a vydat se neobvyklou a originální cestou. Začněte tím, že se začnete oblékat novým způsobem – obnovte se a bavte se.

Práce

Budete muset změnit svůj rozvrh, abyste stihli vše, co potřebujete. Něco trvá déle, než jste si mysleli, a něco jiného nezabere vůbec žádný čas. Flexibilita je jediný způsob, jak tento den zvládnete s lehkostí.

Peníze

Už je to nějaký čas, co jste měli pocit, že vám platí tolik, kolik si zasloužíte, ale to se může brzy změnit. V práci jste nyní hvězdou, která předvádí svůj talent a schopnosti v tom nejlepším světle. Ostatní ve vás vidí to, co chtějí vidět, téměř jako byste byli promítacím plátnem v životní velikosti. Máte veškerou moc požádat o více peněz nebo se skvěle zasadit o své případné povýšení.

Zdraví

Abyste mohli být aktivním myslitelem, je třeba mít aktivní tělo. Zvláště pro znamení, které má tendenci se utápět v nerovnostech každodenního života. Zkuste o cvičení přemýšlet jako o něčem, co si tělo zaslouží. Až vám to bude chtít vaše mysl rozmluvit nebo vás bude chtít přesvědčit, že prokrastinace je v pořádku, vzpomeňte si, že tělo může být myslí ignorováno (až do určité míry) a vy musíte být mistrem mlčících a utlačovaných. Je to spravedlivé.

Přečtěte si také