Denní horoskop BERANA na 18. 9. 2022

Beran 18. 9. 2022

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte šanci upevnit začínající vztah. Pokud jste se s někým přátelili na čistě platonické bázi, pak je možná ten správný čas vzít ho někam na výjimečné místo a ukázat mu, jak vážně to s ním myslíte. I v tomto ohledu musíte překonat své obavy; pokud to nezkusíte, nepoznáte to.

Práce

Postavte se proti těm, kteří vás šikanují. Když dojde na přetlačovanou, znáte správná fakta a víte to. Nenechte se zahltit panovačnou přítomností ostatních.

Peníze

Jste připraveni využít nové možnosti vydělávání peněz. S příležitostí se pojí štěstí a expanze, což znamená, že budete muset být připraveni přijmout nabídky od zaměstnavatelů nebo investorů, kteří se chtějí ujistit, že vaše nápady a produkty budou úspěšné. Okno příležitostí může být malé, proto mějte vše připravené. Aktualizujte životopis a vytiskněte si podnikatelský plán.

Zdraví

Oblast těsně pod a za střevy je místem, kde sídlí váš instinkt. Nevysvětlitelný pocit, který vám říká, co máte dělat, nebo v některých případech přijímá vědomosti předků, vychází přímo z této oblasti těla. Je více než jen vaším centrem: funguje tak, aby vyvažovala váš střed. Abyste se mohli v životě správně rozhodovat, musíte mít cesty k této oblasti těla čisté. Abyste udrželi svůj instinkt živý a šťastný, věnujte pozornost zdraví svých jater. Doporučují se čerstvá rajčata.

Přečtěte si také