Denní horoskop BERANA na 19. 11. 2022

Beran 19. 11. 2022

Nápady, které si přečtete, vás mohou inspirovat k vytvoření vlastních nových nápadů. Možná si je budete chtít zapsat nebo se o ně podělit s ostatními. Některé z nápadů, které prozkoumáte, mohou být v něčem nejasné, ale budete se v nich rádi vrtat. Temná stránka života by pro vás nyní mohla mít také zvláštní kouzlo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás čeká poměrně náročný den, pokud jde o virtuální schůzky a malé společenské akce. Vynakládáte velké úsilí na jeden konkrétní vztah, který se zdá být obzvláště slibný. V této fázi však může být také moudré posoudit, co se vám vrací. Je v pořádku, že jste zamilovaní, pokud je cit oboustranný.

Práce

Agresivní podtón bude pronikat do všech rozhovorů. Dávejte si pozor na lidi, kteří mají k vám a vaší práci spíše pasivně-agresivní postoj. Takový přístup byste neměli snášet. K těmto lidem přistupujte přímo a upřímně.

Peníze

V oblasti dluhů a cizích peněz máte harmonický aspekt, který naznačuje období transformace a změn. Pokud se potýkáte s horou dluhů, je čas sestavit plán jejich splácení. I kdyby šlo o malé splátky, je to začátek. Pokud sháníte peníze, udělejte svůj návrh velký a teatrální. Nestyďte se, jinak riskujete, že na tom proděláte.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává příležitost zamyslet se nad svými vlastními reakcemi. Místo toho, abyste se cítili ublížení nebo uražení kvůli tomu, co vám někdo řekl nebo udělal, využijte tento čas k tomu, abyste si všimli, jak na tuto událost reagujete. Vaše reakce je jistě naprosto oprávněná, ale chcete si jí být schopni všimnout odděleně od druhé osoby. Z tohoto prostoru můžete načerpat sílu. Zvedání závaží je nyní dobrým cvičením.

Přečtěte si také