Denní horoskop BERANA na 2. 9. 2022

Beran 2. 9. 2022

Berani, možná máte pocit, že se vás někdo snaží přitlačit k zemi dřív, než začnete. Možná si tyto překážky kladete sami. Možná se omezujete v tom, co chcete dělat, protože se bojíte, že to nevyjde. Tento strach z neúspěchu je bolest, kterou cítíte. Její překonání je prvním krokem. Pokud to zkusíte a neuspějete, nebudete na tom o nic hůř, než kdybyste to nezkusili vůbec.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete věnovat svému oblíbenému koníčku, kterým je hluboká a smysluplná konverzace. Máte příležitost promluvit si o svých citech k milenci, ale možná si budete muset promluvit také konkrétně o problému z minulosti, který vás oba pronásleduje. Najděte v tom hlubší smysl a den bude velmi hodnotný.

Práce

Vaše mysl se bude jen těžko vyrovnávat s nečekanou energií, která k vám přichází. Zůstaňte nohama na zemi a buďte otevření různým možnostem. Tato flexibilita bude klíčem k zachování zdravého rozumu během překvapivých událostí, které se během dne objeví.

Peníze

Toto období je o hledání dokonalé rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Láska a kreativita se spojují s akcí a prosazováním, což ovlivňuje záležitosti týkající se zaměstnání a zdraví. To může znamenat, že pro jednou budete mít pocit, že vám to jde jako po másle - nebudete příliš unavení ani se nebudete flákat. Pravděpodobně se vám dostane pochvaly za dokončenou práci a v budoucnu vám budou svěřeny ještě náročnější úkoly.

Zdraví

Toto období je především o transformaci, k čemuž budete obzvláště dobře uzpůsobeni a využijete postavení planet jako záchrannou síť k provedení potřebných emocionálních změn ve svém životě. Snažte se takříkajíc oddělit zrno od plev a soustřeďte se na vztahy, které vám dávají obživu. Stejně tak se rozhodněte jíst spíše to, co vám dodává sílu, než to, co vám ji bere. Když žijete naplno, je nezbytné dostatečně odpočívat.

Přečtěte si také