Denní horoskop BERANA na 20. 10. 2022

Beran 20. 10. 2022

Dobré zprávy z dalekých zemí by vás mohly přivést k dobrému pocitu ze života a k dychtivému očekávání budoucnosti. Vaše myšlení je bystré a jasné. Tento den je vhodný pro uskutečnění plánů, zejména pokud se týkají cestování nebo vzdělávání. Pokud máte pocit, že nadcházející týdny přinesou nějaké dramatické změny k lepšímu, vaše instinkty jsou pravděpodobně správné. Máte důvod k oslavě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeský vliv znamená, že dnes můžete nechat všechno volně plynout  tedy alespoň většinu. Ty části, které nechcete odhalit, zůstanou pod pokličkou. Váš přirozený smysl pro vřelost a humor se dostane do hry a vaše přítomnost rozzáří místnost. Není divu, že se začne tvořit fronta složená z těch, kteří vroucně doufají, že s nimi budete chodit.

Práce

V tuto chvíli nesázejte žádná semena. Místo toho byste měli počkat, až se vše více přikloní na vaši stranu. Do té doby shromažďujte informace, abyste je měli k dispozici, až nastane správný čas sáhnout do půdy a vytvořit něco nového.

Peníze

Nyní máte spoustu nové energie, kterou můžete využít při vytváření sítí. Jste inspirováni k setkávání s novými lidmi a k účasti na akcích, takže se ujistěte, že máte spoustu vizitek, které můžete rozdávat. To, koho znáte, se nyní stává důležitějším než kdy jindy. Do vašeho domu přibyla struktura romantiky, rodiny a zábavy, takže máte i jejich podporu.

Zdraví

Buďte k dispozici, abyste ze zdravých příležitostí, které se vám naskytnou, vytěžili maximum. Dávejte si pozor na pozvánky do online skupin zaměřených na holistické wellness. Snažte se utvářet svůj život tak, abyste mohli postupně zvyšovat počet činností, které mají pozitivní vliv na vaše zdraví.

Přečtěte si také