Denní horoskop BERANA na 23. 4. 2024

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce podporuje společenskou aktivitu v širším smyslu a pomáhá vám zapojit se do nových aktivit s lidmi, kteří jsou velmi odlišní od těch, s nimiž se obvykle stýkáte. Ať už jste v trvalém partnerském vztahu, nebo ne, prospěje vám to, protože vás to seznámí s novými nápady, které by mohly leccos změnit.

Práce

Dnes začíná čtyřtýdenní trend, který bude mít zásadní vliv na vaši kariéru, a proto je důležité, abyste na to pamatovali, ať už jste v práci, nebo ne. V následujících čtyřech týdnech se objeví překážky a bude nutná zásadní změna směru.

Peníze

Je to pro vás týden nahoru a dolů. Na jedné straně se tento týden hodně zaměřujete na peníze a postavení. Na straně druhé se aspekty dotýkají vašeho sektoru dluhů a peněz jiných lidí. Vesmír chce, abyste to vyřešili dříve, než se to ještě zhorší.

Zdraví

Možná dnes pocítíte zásadní změnu ve výběru potravin, které preferujete. Planetární konjunkce nás vyzývá, abychom se podívali na své zvyky a prozkoumali, proč děláme určité věci. Pokud například jíte maso, můžete mít zkušenost, díky níž si ujasníte, proč to děláte, nebo zda v tom chcete pokračovat. Nebo jste možná posledních deset let zarytými vegany a najednou vás přepadne chuť na ryby, vejce nebo sýr? Možná vám chybí nějaká živina, kterou tyto potraviny nabízejí. Můžete experimentovat s jejich občasnou konzumací, nebo pokud máte pocit, že se musíte držet svých etických zásad, najít způsob, jak je doplnit z veganských zdrojů. Zkuste si všímat potravin, které jíte, a toho, jak se po nich cítíte fyzicky a emocionálně. Na základě toho si můžete začít vybírat stravu podle toho, co nejlépe slouží vašemu pocitu pohody.

Přečtěte si také