Denní horoskop BERANA na 24. 1. 2023

Beran 24. 1. 2023

Berani, u vašich dveří se může objevit návštěvnice, která bude mít nějaké problémy a bude chtít radu a soucit. Mohla by mít i nějaké další zprávy, které by vás mohly šokovat. Krize v zaměstnání může způsobit, že vy nebo váš partner budete muset dnes strávit většinu času mimo domov a rodinu. To by mohlo být frustrující, zejména pokud budete muset zrušit své plány. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když se vám může zdát, že nejste rozhodnuti, jak byste dnes měli postupovat v určitém vztahu, planetární atmosféra vám umožní alespoň pochopit, jak do dané situace zapadáte. A přestože se může ukázat, že v tuto chvíli je prakticky nemožné s tím vším něco udělat, určitě budete přesně vědět, jaké kroky podniknout, až nastane ten správný čas.

Práce

Jste v dobré pozici, abyste využili prudké energie tohoto dne. Ostatní předkládají klíčové otázky a vy jste dokonale připraveni nabídnout řešení protichůdných názorů. Buďte asertivní a zároveň berte v úvahu všechny názory.

Peníze

Možná nebudete tak šťastní jako obvykle, ale v tomto období se neuvěřitelně rozvíjíte, protože přijímáte odpovědnost za to, že budete skutečně a zcela sami sebou ve vztahu ke všem, se kterými komunikujete. Zní to jednoduše. Možná se budete cítit více při zemi a zemitější než kdykoli předtím, zejména pokud jde o šetření versus utrácení. Děláte správné kroky, tak si věřte!

Zdraví

Pokud si chcete vybavit koupelnovou skříňku produkty, kterými se budete hýčkat, jednou z prvních věcí, které si musíte koupit, je tea tree olej. Tento olej má vlastnosti, které zklidňují pokožku  jednu z našich nejcitlivějších anatomických oblastí. Tento zázračný přírodní léčebný prostředek dnes obsahuje mnoho výrobků pro péči o zdraví, včetně pěny do koupele, hydratačního krému, deodorantu a šamponu. Kromě toho, že pomáhá při péči o pokožku, prospívá tea tree olej také nehtům a vlasům.

Přečtěte si také