Denní horoskop BERANA na 25. 12. 2022

Beran 25. 12. 2022

Možná máte několik velmi dobrých nápadů týkajících se vaší profesní oblasti, ale ovládáte je dokonale? Pokud ne, smiřte se s tím, že se stále můžete učit v kurzech nebo u odborníků ve svém oboru. Nezahubí vás, když se necháte trochu vést. Přestaňte pochybovat o tom nebo kritizovat to, co vám navrhují ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se vám zdát, že se váš milostný zájem dnes chová nevyzpytatelně a vůbec se nepodobá svému normálnímu já. Planetární konfigurace by ho mohla povzbudit k tomu, aby se na chvíli vzdálil sám od sebe. Místo toho, abyste se kvůli tomu cítili zranění nebo naštvaní, dopřejte mu nějaký čas o samotě a on se vrátí ještě zamilovanější než kdy jindy. Nechte ho na chvíli odejít!

Práce

Dnes zvítězí pomalý a rovnoměrný běh. Nepřehlížejte detaily, abyste se mohli vrhnout na další projekt. Raději nespěchejte a přistupujte k práci s rozvahou. Tím si získáte velkou pochvalu a uznání.

Peníze

Tento týden musíte učinit důležité rozhodnutí. Síly chtějí, abyste se živili komunikací a zařadili do své práce více psaní, mluvení a učení. Zároveň do vašeho společenského sektoru přichází nová energie, která možná otřese vašimi skupinami a členstvím. Peníze přijdou, když budete věrní sami sobě a svým cílům.

Zdraví

Zdá se, že na to jdete pomalu a rozvážně, ale někdy ve vás vzplane vášnivá nálada, která překvapí vaše okolí. Často zažíváte náhlé přívaly energie nebo změny nálady, ale málokdy je dáváte najevo okolnímu světu. Tuto tendenci by mohla ztělesňovat vaše pleť. V jednu chvíli je všechno v pořádku, v další minutě se vám objeví vyrážka nebo se přes noc objeví pupínek. Tyto výkyvy jsou způsobeny vnitřní intenzitou, kterou nejlépe zvládnete pitím velkého množství vody. Neváhejte se v této době podívat na vodní servis.

Přečtěte si také