Denní horoskop BERANA na 25. 2. 2024

Beran 25. 2. 2024

Uvolnila se ve vás intenzivní vášeň, Berani. Těžko odoláváte touze vzít svou milovanou osobu a utéct na nějaký opuštěný ostrov. Odpočinek od civilizace by se vám hodil. Ale pokud se na takový ostrov nemůžete dostat, co takhle vytvořit si oázu přímo u sebe doma? Objednejte si jídlo z oblíbené restaurace, přineste si ho domů a užijte si intimní večer se svým partnerem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S příznivým aspektem dneška je to skvělá doba pro nejrůznější společenské události. Pokud jste v trvalém vztahu, můžete oba zjistit, že váš život obohatil nový okruh přátel. Jste-li nezadaní, pak do svého oblečení zahrňte trochu fialové, abyste přilákali dobromyslného milostného zájemce, a nezapomeňte mít po ruce několik nových vtipů, o které se můžete podělit.

Práce

Spojte se s těmi, kteří jsou asertivní a nebojí se selhání. Je důležité mít tyto lidi na své straně, místo aby byli proti vám. Přidáním těchto lidí do svého týmu získáte obrovskou sílu do svého rostoucího arzenálu zdrojů.

Peníze

Jste nyní velmi komunikativní. Mluvení, chatování na internetu nebo dokonce využívání sociálních sítí ve váš prospěch je samozřejmostí. Ale vy to ještě více nakopnete, možná dokonce uvažujete o napsání pamětí. V této době máte neuvěřitelné množství tvůrčí energie. Využijte ji ve svůj finanční prospěch tím, že budete brát ohled na své publikum. Pak vyhledejte trhy s nejširším dosahem, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Zdraví

Dnes, stejně jako každý jiný den, budete mít příležitost jít proti proudu. Když zjistíte, že máte chuť promluvit nebo postavit se do cesty tomu, co ostatní nazývají pokrokem, udělejte to s rozvahou. Možná máte pravdu ve svém přesvědčení, ale jste připraveni ustát odmítnutí nebo kritiku, se kterou se můžete setkat? Někdy je lepší nechat si své myšlenky pro sebe a pěstovat je, dokud nenastane čas, kdy je bezesporu třeba promluvit. Vypijte zelený čaj a zhluboka dýchejte.

Přečtěte si také