Denní horoskop BERANA na 29. 11. 2022

Beran 29. 11. 2022

Patříte mezi lidi, kteří si myslí, že váš bankovní účet nemůže být přečerpán, pokud máte na šekové knížce stále šeky? Jakkoli si myslíte, že je vaše finanční situace špatná, vaše problémy jsou snadno řešitelné. Nejde o to, že byste utráceli více peněz, než kolik máte, ale o to, že nemáte přehled o tom, za co utrácíte. Lepší vedení záznamů vám pomůže zmírnit vaše obavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš současný vztah dnes zaplaví pocit lehké úlevy a spousta smíchu. Pokud vás oba tíží problémy, věnujte čas opětovnému a hlubšímu sblížení. Podívejte se na nějaký zábavný film a prostě se bavte. Oba si to zasloužíte!

Práce

Pokud je některý z vašich faktů chybný, lidé budou mít jen velmi málo důvodů věřit čemukoli dalšímu, co říkáte. Nepodávejte lidem mylné informace. Než začnete prezentovat svůj případ, ověřte si podrobnosti vícekrát. Snažte se, aby váš první dojem byl dobrý.

Peníze

Toto období je ve znamení dobrých zpráv v oblasti zaměstnanosti. Pokud jste živořili v práci, kterou nesnášíte, nebo jste si přáli najít něco, co by vám více vynášelo, budete nyní schopni odejít za dobrých podmínek a se skvělými referencemi. Aspekty naznačují zvýšení platu, které by mohlo pomoci vyřídit účty.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám poskytuje podporu a dává vám šanci stabilizovat emocionální energii prostřednictvím fyzické aktivity. Cvičení vám zpevní a posílí svaly a následně podpoří vaše emocionální já, když budete čelit nečekaným životním výzvám. Silné kosti mají zásadní význam pro vaši pohodu, proto vyživujte své kosti vápníkem z mořských řas a další mořské zeleniny bohaté na živiny, které jsou lehčí a zdravější než mléčné výrobky. Dál se moudře rozhodujte, jak o sebe pečovat  nebudete toho litovat!

Přečtěte si také