Denní horoskop BERANA na 29. 9. 2022

Beran 29. 9. 2022

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte šanci zapracovat na výjimečné osobě, se kterou jste se toužili sblížit. Nebudete mít chuť hrát na jistotu, ale budete odhodláni odhalit svou nebezpečnější stránku, tu část svého já, která je vášnivá, starostlivá a velmi sexy. Je možné, že po svém dnešním vystoupení nedostanete jen jednu, ale celou řadu nabídek.

Práce

Přechody nejsou nikdy snadné, ale dnes se vám dostane obrovské podpory od lidí, se kterými pracujete. Ostatní vás povzbuzují a ulehčují vám růstové bolesti. Zjistíte, že přechod z jedné choulostivé situace do druhé lze provést s grácií.

Peníze

Už dlouho si chcete udělat pořádek ve svém pracovním a finančním životě a toto období vám nabízí tu správnou kombinaci energií, abyste to zvládli. Je to skvělý čas na aktualizaci životopisu a hledání nové práce, pokud chcete, nebo na získání pozornosti nadřízených. Možná dostanete i přidáno.

Zdraví

Právě teď prožíváte příjemné období poznání, protože vesmírné klima vyostřuje všechny vaše smysly. Pod vlivem této zvláštní energie se zdokonaluje vaše intuice a můžete začít přijímat zprávy na paranormální úrovni. Nezapomínejte se starat nejen o konání dobra ve světě, ale věnujte pozornost také vlastnímu blahu. Musíte naslouchat svému tělu a přijímat příkazy od svého vyššího já.

Přečtěte si také