Denní horoskop BERANA na 30. 12. 2023

Beran 30. 12. 2023

Dnes se můžete dozvědět něco o svém příteli, co by vás mohlo poněkud znepokojit, Berani. Může se v něm skrývat temná stránka, o které jste dříve nevěděli, a to by mohlo způsobit, že se budete chtít na chvíli stáhnout a přehodnotit své vztahy s touto osobou. Při zvažování nezapomínejte, že všichni máme své temné stránky. Mohlo by to, co jste objevili, být prostě jen tímto faktorem, nebo to pro vás jde příliš daleko? Přemýšlejte o tom.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce podporuje vás i vaše blízké v tom, abyste se téměř pro všechno nadchli. Od země až po svůj vztah. Podle toho, jak se k tomu postavíte, můžete mít před sebou revoluční den. Pokud dokážete odolat pokušení být příliš razantní a budete ohleduplnější, určitě z toho vyjdete na jedničku.

Práce

Nerozhodnost ostatních lidí vás dnes může brzdit. Čekáte, až se vám někdo ozve, než budete moci udělat další velký krok. Nedělejte si s tím starosti. Raději počkejte, dokud tuto informaci nezískáte, než se pohnete kupředu.

Peníze

Tento týden zvažujete nový plán, který vám zajistí dlouhodobé finanční zabezpečení. Zjišťujete, kdo jsou vaši skuteční přátelé. Někteří z nich se na vás možná vykašlou za to, že už nejste ozdobou večírků, ale to nevadí. Snaha udělat druhým radost by mohla vyústit pouze ve větší dluhy tam, kde by jich mělo být méně. Nejprve uspokojte své vlastní potřeby a pak pomáhejte ostatním.

Zdraví

Chůze je pravděpodobně nejvíce podceňovaným cvičením, protože nevyžaduje velkou námahu a lidé ji dělají každý den. Ale jak moc ji vlastně děláte? Chodíte pěšky, místo abyste jezdili autobusem, kdykoli je to možné? Myslíte si, že osm až deset bloků je na chůzi příliš daleko? Chůze má vážné zdravotní přínosy: tonizuje celé tělo, zároveň můžete provádět hluboká dechová cvičení a tělo se při chůzi přirozeně vyrovnává s rovnými zády a vystrčeným hrudníkem.

Přečtěte si také