Denní horoskop BERANA na 9. 11. 2022

Beran 9. 11. 2022

Možná se dnes cítíte trochu pod psa, ale duševně jste na výši. V hlavě se vám mohou objevovat nápady, které vás přivedou do stavu fantazie, jež podnítí vaši kreativitu. Tento den je skvělý pro čtení nebo sledování dokumentárních filmů nebo pro jiný způsob, jak nakrmit svůj intelekt. Vše, co se dozvíte, by se vám později mohlo hodit v praxi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít příležitost vnést do vašeho vztahu tolik potřebnou změnu tím, že do hloubky proberete určitou důležitou otázku. Oba víte, co je třeba říci, ale doufáte, že se toto téma podaří nějak obejít a zapomenout. Z dlouhodobého hlediska to nepomůže; stejně jako ránu potřebujete oba zahojit. Věnujte čas zahájení tohoto procesu.

Práce

Tvrdě jste pracovali a nyní se vám práce začíná vyplácet. Neztrácejte nyní tempo! Pokračujte ve stejném režimu práce a zároveň nezapomeňte, že klíčem k úspěchu je znát sám sebe a vědět, čeho jste schopen dosáhnout.

Peníze

Toto období se týká peněz jiných lidí. Pokud se snažíte získat nějaký kapitál pro nový podnikatelský záměr, je čas přemýšlet o tom, jak váš produkt nebo služba změní prostředí ve vašem oboru a nebude jen šumem v pozadí. Mluvit o sobě znamená více peněz pro vás a váš podnik - to vůbec není špatné. Buďte aktivní v psaní, mluvení a předávání zpráv. Nečekejte, až k vám úspěch přijde sám.

Zdraví

Máte za co být vděční. Ve vašem životě se právě teď daří spousta věcí. Není však nic důležitějšího než vaše zdraví. Nedovolte, abyste si to připomněli nemocí nebo nějakou nehodou způsobenou nevědomým chováním. Pijte hodně vody, abyste si udrželi dobře promazané klouby, a vyhýbejte se nasyceným tukům, mezi které patří plnotučné mléko, sýry, máslo a smetana. Kdykoli je to možné, používejte raději olivový olej než máslo.

Přečtěte si také