Denní horoskop BERANA na 9. 5. 2022

Beran 9. 5. 2022

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeské prostředí může vyvolat touhu po nějakém druhu vzrušení, které by zmírnilo nudu každodenní rutiny. Budete mít chuť vyrazit ven a dělat něco úplně jiného jen pro pocit svobody, který vám to dá. Pokud nemáte stálý vztah, mohlo by to být docela zajímavé. Pokud však ano, dejte si pozor, protože byste mohli být v pokušení.

Práce

Atmosféra vyžaduje, abyste byli společenští. Usmívejte se, když se setkáte s ostatními lidmi. Taková nálada bude působit na ostatní a odstartuje velmi dobře celý týden. Nestahujte se do pozadí. Dejte o sobě vědět a oslovte je.

Peníze

Díky harmonickému aspektu se tento týden budete pravděpodobně cítit příjemně a respektovaně. Lidé vás oslovují, aby s vámi komunikovali o nejrůznějších věcech, včetně o vaší práci a penězích, které za ni dostáváte. Podívejte se do svého kariérního sektoru pro novou inspiraci a nápady.

Zdraví

Váš systém doufal v tranzit podobný tomu, který se odehrává nyní, ať už o tom víte, nebo ne! Vliv postavení planet vám pomůže uspořádat váš wellness program na několik příštích měsíců. Nastal čas zaměřit se na své tělo, a to jak vnitřně, tak i navenek. Budete moci přemýšlet o tom, co jíte, z hlediska trávení i z hlediska vzhledu. Naučte se jíst to, co je snadno stravitelné.

Přečtěte si také