Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 1. 2023

Blíženci 1. 1. 2023

Možná se cítíte trochu zahlceni kombinací pracovních a společenských povinností. Pokud se dnes večer chystáte na nějakou zábavu, zkuste si sehnat další pomoc. Pokud je to možné, připravte část večeře nebo si alespoň najměte někoho, kdo vám pomůže s nádobím. Je dost těžké bavit a udržet hosty spokojené. Nesnažte se být superhrdinou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete potřebovat smysl pro humor, abyste dnešní události zvládli, alespoň co se týče vašeho milostného života. Planetární energie tohoto dne vás upozorňuje na určité problémy, na které máte povinnost upozornit své nejbližší. Možná budete mít pocit, že jim prokazujete obrovskou laskavost, zatímco oni se pravděpodobně budou cítit obtěžováni. Možná by bylo nejlepší se stáhnout.

Práce

Nebudete se bát prosadit se. Jen si dejte pozor na to, jak daleko zajdete při malé hádce. Pokud budete na kolegu nebo nadřízeného příliš tlačit, dostanete se do problémů s nadřízenými. Možná jste spravedliví ve svém hněvu, ale ne ve způsobu, jakým ho vyjadřujete.

Peníze

Tento týden je o vaší schopnosti soustředit se na to, co je opravdu důležité. Chcete být divocí a kreativní, zejména pokud jde o vaši rodinu, přátele a romantické partnery. Možná se nyní cítíte spontánní a svobodní, ale planety mají jiné plány. Chcete být zodpovědní, zejména pokud jde o vaši práci. Když uděláte skvělý dojem, pomůže vám to rychleji stoupat v kariérním žebříčku, a to znamená více peněz.

Zdraví

Jste poměrně citliví na barvy, světlo a zvuk. Působí na vás domácí prostředí tak, jak by mělo? Kromě toho, co je v lednici a ve skříních (což je nesmírně důležité), máte na stěnách barvu barvy, kterou si přejete? Máte rostliny, které jsou schopny růst v dobře osvětleném prostoru? Máte takovou hudbu, kterou si rádi pouštíte v soukromí svého domova? Na těchto věcech záleží pro vaši pohodu stejně jako na čemkoli jiném!

Přečtěte si také