Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 5. 2023

Blíženci 11. 5. 2023

Blíženci, fyzické potěšení může být dnes na vrcholu vašeho seznamu priorit. Možná budete chtít zajít do své oblíbené restaurace a dát si skvělé jídlo včetně vína, předkrmů a dezertu. Nebo se můžete cítit obzvlášť energičtí a budete chtít vzít svého partnera na kompletní lázeňskou léčbu. Ať už jsou vaše touhy jakékoli, zachovejte jistou zdrženlivost. Dobrého si můžete dopřát až příliš...

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace dodá vašemu dni úžasnou atmosféru tajemství a rozhodně zvýší šance na skutečně romantické setkání. Mohli byste se setkat s někým, kdo má větší hloubku, než naznačuje jeho vzhled. Přestože vás řeči o intimních pocitech často uvádějí do rozpaků, tato osoba umí zacházet se slovy, která vám vyrazí dech. Mohli byste spolu tvořit nádhernou hudbu.

Práce

Využijte slabosti někoho jiného. Někdo, s kým spolupracujete, se potácí v problémech. Má problém dokončit určitý úkol nebo komunikovat. Nyní je váš čas zasáhnout a ukázat, že se dokážete zvednout.

Peníze

Dejte si pozor na nutkání příliš vysvětlovat nebo se bránit. Můžete mít náhlý záblesk prozření, jak své myšlenky přiblížit globálnějšímu publiku. Postupujte podle toho, co vám diktuje vaše srdce. To má v této situaci nejlepší moudrost.

Zdraví

Vaše tělo k vám dnes bude nějakým způsobem promlouvat, tak se nalaďte a naslouchejte. Možná vás několik sklenic vody zpomalí na tak dlouho, abyste si všimli, co se vám vaše tělo snaží říct. Každopádně je dobré pít vodu po celý den, ať už máte žízeň, nebo ne. Bez příznivého vlivu vody a pohybu je těžké poznat, co cítíte, a jak komunikovat s těmi, které máte rádi. Ulehčete si práci.

Přečtěte si také