Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 18. 5. 2023

Blíženci 18. 5. 2023

Blíženci, můžete se ocitnout v situaci, kdy se budete muset rozhodnout o nějakém vztahu. Možná se k vám vrátili staří démoni, kteří vás pronásledují v souvislosti s vaší svobodou, a nyní máte pochybnosti. Neposlouchejte je, protože pokud tak učiníte, můžete ve svém citovém životě ustoupit o deset kroků zpět. Hoďte si kostkou a rozhodněte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vytváří úžasně společenskou atmosféru, v níž se lidé mohou scházet a vyměňovat si informace nebo trávit čas. Je možné, že si při jedné konkrétní konverzaci uvědomíte, že dotyčná osoba má brilantní smysl pro humor, který naprosto schvalujete. Určitě budete chtít v diskusi pokračovat jindy a na jiném místě.

Práce

Jste dokonale naladěni na pocity lidí kolem sebe. Díky tomu je pro vás mnohem snazší postupovat. Jasně chápete, co tyto lidi ovlivňuje a jak s nimi můžete spolupracovat, místo abyste pracovali proti nim.

Peníze

Tento týden je ideální k tomu, abyste přemýšleli o založení nového podniku. Vaše práce se mění, stejně jako váš finanční obraz. Jít s proudem znamená, že byste měli přijmout to, co se nyní děje, místo abyste se tomu snažili vzdorovat. Vaše vztahy jsou pro tento okamžik vašeho života nejen důležité, ale také vysněně dokonalé.

Zdraví

Aspekt dne vám dává možnost poznat, co k něčemu skutečně cítíte, pokud dokážete zpomalit a soustředit se. To poslední, co právě teď potřebujete, je řídit se radami druhých lidí, pokud se týkají vašeho osobního života. Abyste se vyhnuli hledání rad místo vlastního úsudku, snažte se dodržovat zdravotní režim, který zahrnuje nejen cvičení a správné stravování, ale také možnost vydechnout si při józe nebo meditaci alespoň dvakrát týdně.

Přečtěte si také