Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 19. 10. 2022

Blíženci 19. 10. 2022

Zkuste si dnes dát pozor, abyste pro stromy nepřehlédli les. Možná se soustředíte na nějaký detail v osobním nebo profesním životě, který není pro celkový obraz tak důležitý, jak si myslíte. Tento druh obsedantního myšlení vám pravděpodobně brání v pokroku. Nechte to být. Někdy je nutné obětovat bitvu, abyste vyhráli válku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne by mohla být katalyzátorem, díky němuž se určitý vztah konečně rozběhne. Váš zvyk předstírat, že vás zajímají všichni kromě toho, na kom vám záleží, může dnes konečně odumřít, když se vás náhle zmocní pocit, ano  pocit. Konečně si dovolíte vychutnat cit zvaný láska. Teď jste opravdu v průšvihu!

Práce

Někdo na pracovišti se s vámi dá do řeči. S největší pravděpodobností tento rozhovor uvítáte, protože k této osobě tajně chováte city a velmi rádi si vyslechnete, co vám chce říct. Nenechte se však příliš unést.

Peníze

Nyní můžete využít doporučení přátel a rodiny. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje politiku, skupiny a samostatnou výdělečnou činnost, jste vyzváni, abyste se zamysleli nad tím, kam vztyčit svou vlajku, pokud jde o práci. Chcete být vázáni na jednu kariéru, skupinu nebo místo? Nebo se chcete pohybovat? Peníze přicházejí, když si je vyberete.

Zdraví

Energie potřebná k vysvětlování, proč jste neudělali něco, co jste měli, je dvakrát dražší než energie potřebná k tomu, abyste udělali něco správně. Pokud jde o vaše zdraví, je sázka ještě vyšší. Energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se dobře stravovali a často cvičili, je neskonale menší než energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se vypořádali s nemocí. Pokud vás vypjaté a stresující období vyvedlo z obvyklého zdravotního režimu, věnujte chvíli času a nasměrujte se správným směrem. Je naprosto přirozené, že se v dobách velké nejistoty obracíme k útěšným jídlům a chování, které mění náladu. Je v pořádku, že jste se v posledních týdnech možná trochu opírali o tyto útěchy, ale vzhledem k tomu, že se jedná o maraton, a ne o sprint, máte nyní příležitost upravit svůj směr na dlouhou trať. Vypijte alespoň jednu sklenici vody za každou sklenku vína nebo limonády, snažte se více spát, více se hýbat, experimentujte s tím, že budete zprávy kontrolovat jen jednou denně nebo každý druhý den.

Přečtěte si také