Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 6. 2023

Blíženci 2. 6. 2023

Den může být poněkud tísnivý, Blíženci. Je možné, že se dozvíte nepříjemné zprávy týkající se vašeho domácího života. Možná jste v posledních letech nebyli obzvlášť opatrní, pokud jde o váš domácí rozpočet. Nebo jste možná příliš dlouho odkládali důležitý úkol údržby. I když to nemusí být den, kdy střecha doslova spadne, je na čase postarat se o opravy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete se pouštět do tolika úletů, kolik chcete, pokud jde o určitý vztah, ale to nezmění realitu toho, co se mezi vámi děje. Současná astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste nefantazírovali o tom, jaké by věci mohly být, ale řešili je takové, jaké jsou. To vám více než cokoli jiného pomůže dosáhnout pokroku s někým mimořádně lahodným.

Práce

Tempo se zpomalí a najednou dojdete k velkému poznání. Když se pohybujete příliš rychle, často vám unikají detaily, díky nimž vše lépe zapadá na své místo. Dnes se však dokážete pohybovat pomaleji, a to dělá velký rozdíl.

Peníze

Tento týden se snažíte zůstat v rovnováze a při smyslech. Hledejte ve vesmíru informace o tom, kam směřujete. Aby se vám podařilo získat zvýšení platu nebo nové zaměstnání nebo někoho přesvědčit, aby investoval do vaší budoucnosti, musíte se více ozvat a zviditelnit.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám poskytuje podporu a dává vám šanci stabilizovat emocionální energii prostřednictvím fyzické aktivity. Cvičení vám zpevní a posílí svaly a následně podpoří vaše emocionální já, když budete čelit nečekaným životním výzvám. Silné kosti mají zásadní význam pro vaši pohodu, proto je vyživujte vápníkem z mořských řas a dalších mořských rostlin bohaté na živiny, které jsou lehčí a zdravější než mléčné výrobky. Dál se moudře rozhodujte, jak o sebe pečovat, nebudete toho litovat.

Přečtěte si také