Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 9. 2024

Blíženci 23. 9. 2024

Dnes byste mohli mít doma plno astrologů, k nimž se přidá i několik jasnovidců a léčitelů. Z probíraných pojmů se vám může točit hlava, jako by váš mozek nedokázal informace zpracovat dostatečně rychle. Nezoufejte. Vstřebáváte toho víc, než si myslíte. Až všichni odejdou, jděte se projít, jinak nebudete moci usnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože jste zvyklí na překvapení, mohou vás dnešní události zaskočit, zejména pokud jste v poslední době hledali báječnou osobu. Mohli byste se stát obětí lásky na první pohled. A pokud se dotyčný věnuje záchraně velryb a patří k potlačované menšině, budete jako tmel v jeho rukou.

Práce

Buďte více ve společnosti se svými spolupracovníky. Sdílejte vtipné e-maily a memy. Sledujte své spolupracovníky na sociálních sítích a požádejte je o totéž. Najděte způsoby, jak se vzájemně sblížit odlehčeným způsobem. Taková kamarádství jsou klíčové.

Peníze

Máte určité problémy, pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce. Možná se obáváte, zda si nyní budete moci dovolit svůj životní styl nebo si dokonce udržet svůj domov. Díky harmonickému vesmíru však budete schopni refinancovat, získat další finanční prostředky nebo požádat o půjčku, pokud to budete potřebovat. Je to šťastná doba, tak se neostýchejte.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás může inspirovat k tomu, abyste se zbavili zastaralých návyků a stagnujících vzorců a vykročili do budoucnosti velkými a odvážnými kroky. Možná budete motivováni k tomu, abyste prolomili tradice, které jsou považovány za příliš obtížné na to, abyste se jich ujali. Měli jste někdy chuť provést radikální změny ve svých zdravotních postupech? Vegetariánská strava? Dřívější hodina ranního vstávání? Nyní je vhodná doba zkusit něco velkého, ale začněte postupně.

Přečtěte si také