Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 29. 9. 2024

Blíženci 29. 9. 2024

Mohli byste se cítit plní energie. Máte pocit, že na něčem dnes musíte bezpodmínečně pracovat. Je pravděpodobné, že se tohoto přesvědčení nezbavíte, takže bude nejlepší, když si vyhrnete rukávy a pustíte se do toho. Nepochybně toho stihnete víc než obvykle a na výsledky budete pyšní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Scény hluboké intenzity a vášně vám připadají trochu trapné. Dnes je však možná nebudete moci ignorovat. Pokud vás jistá osoba považuje za zničujícím způsobem přitažlivou, je to proto, že je odhodlána za každou cenu prolomit zeď ledové odtažitosti ohnivými city, které k vám chová. Buď si oblečte ohnivzdorný oblek, nebo utečte!

Práce

Nyní je vhodná doba jít v něčích stopách. Vyberte si svůj vzor a následujte ho. Nebojte se mu nebo jí položit otázky týkající se cílů, zvyků a toho, jak se dostal tam, kde je nyní.

Peníze

Je to pro vás náročná doba. Co se týče vašeho domova a vnitřních pocitů, je nebe bez hranic. Pokud jste si toužili odpočinout od kanceláře, práce z domova vám může poskytnout právě ten klid, který potřebujete k tomu, abyste byli ještě produktivnější. Kdo ví? Možná také zjistíte, že se zaměstnavatelem můžete takto pracovat dlouhodobě.

Zdraví

Váš dobrodružný duch rád objevuje, zvláště když dnes vaše mysl může hýřit novými nápady. Přemýšlíte, mluvíte, hodnotíte, sníte  to je to, co děláte rádi, a tyto sklony vám pomáhají určit, jak ulehčit utrpení druhých. Abyste však skutečně věděli, co druzí cítí, musíte více pozorovat než spekulovat. Abyste nebyli zahlceni problémy a výzvami, které vám druzí přinášejí, může vás udržet v rovnováze a na uzdě realizace uměleckého projektu nebo zapojení do hudební skupiny.

Přečtěte si také