Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 11. 2022

Blíženci 3. 11. 2022

Láska a romantika rozkvétají, protože současný nebo potenciální milostný partner projevuje vášnivou náklonnost. Tato osoba by vám mohla říct mnoho věcí, které vás překvapí. V minulosti nemusela být komunikace silnou stránkou této osoby, ale nyní jako by proud slov nešlo zastavit. Naslouchejte a hlídejte si své odpovědi. Budete muset přemýšlet o tom, co říká.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná cítíte mezi sebou a svými přáteli výzvu týkající se určité obdivuhodné osoby, kterou všichni obdivujete. S touto osobou nemůžete chodit všichni najednou, takže se může stát, že uspořádáte otevřenou soutěž a vítěz si odnese vše. Pokud budete působit asertivně, aniž byste byli drzí nebo zoufalí, budete mít dobrou šanci na vítězství.

Práce

V následujících týdnech bude pro vás mimořádně důležité, abyste byli vnímaví a uvědomovali si potřeby lidí kolem sebe. Pokud budete stále myslet jen na sebe, dostanete se do větších problémů než obvykle. Jste na pokraji něčeho velkého. Nepokažte to.

Peníze

Ve svém peněžním životě nyní více riskujete. Někdo blízký má nejen klíče od vašeho srdce, ale může vám také poskytnout klíčové informace o investiční příležitosti. Vesmír vám umožní otevřít novou komunikační linku. Pro nejlepší výsledky si udělejte průzkum, ale investujte do něčeho, co jste dosud nepodporovali.

Zdraví

Postavení nebeských těles vám dodává energii, abyste mohli skutečně jednat ve prospěch druhých. Užíváte si pocit, že pomáháte druhým lidem uspět navzdory nepřízni osudu. Pozornost však musíte věnovat také sami sobě, jinak se rychle rozhořčíte nad tím, co mají druzí a co vám chybí. Tomu se říká trápení. Abyste se postižení vyhnuli, dejte přednost své stravě a cvičení, ať se děje cokoli. Když o sebe budete pečovat po fyzické stránce, snáze si všimnete všech ostatních potřeb.

Přečtěte si také