Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 30. 9. 2022

Blíženci 30. 9. 2022

Obvykle věříte svým instinktům, pokud jde o peníze, ale dnes byste měli ještě více věřit svému finančnímu cítění. Mohou se objevit netradiční nápady, jak zvýšit své příjmy. Zatímco váš instinkt vám může říkat, abyste do toho šli, vaše logika vám může říkat ne. Pomozte si tím, že se poradíte s odborníky, kteří vědí, o co jde. Pokud budou souhlasit s vašimi instinkty, jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den přináší do vašeho milostného života jisté dětské nadšení, které je jako závan čerstvého vzduchu po dusném pobytu v místnosti. Využijte této dobrodružné atmosféry. Vyrazte s partnerem ven a podnikněte něco, co ve vás probudí pocit nevinnosti, úžasu a kouzla všeho, co je kolem vás. Odvažte se dělat věci, o kterých byste normálně neuvažovali. Zkrátka – bavte se!

Práce

Může být těžké vypnout mysl a přepnout se do relaxačního režimu. Pozitivnímu přechodu napomůže, když se zapojíte do her, které zaměstnají vaši mysl. Pokud dnes musíte být v práci, zkuste o ní přemýšlet jako o hře, nikoli jako o povinnosti.

Peníze

Je to pro vás náročná doba. Co se týče vašeho domova a vnitřních pocitů, je nebe bez hranic. Pokud jste si toužili odpočinout od kanceláře, práce z domova vám může poskytnout právě ten klid, který potřebujete k tomu, abyste byli ještě produktivnější. Kdo ví? Možná také zjistíte, že se zaměstnavatelem můžete takto pracovat dlouhodobě.

Zdraví

S tolika přáteli můžete být někdy zahlceni. Daří se vám být pravidelně v kontaktu? Všimli jste si, že se vám někdo z vašich blízkých dlouho neozval? Zaměřte se na to, co můžete věnovat ze svého času, a zkuste se podívat, zda vás nenapadne něco kreativního, co by vám pomohlo zůstat ve spojení s lidmi, na kterých vám záleží, navzdory vašemu nabitému programu. Koneckonců váš život by nebyl celý, kdybyste ho museli trávit sami.

Přečtěte si také