Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 4. 1. 2023

Blíženci 4. 1. 2023

Blíženci, cestu, kterou jste chtěli podniknout, budete muset odložit, pravděpodobně z finančních důvodů. Cestu budete chtít podniknout ve společnosti někoho, kdo je nyní finančně slabý. Mohlo by vás to zklamat, ale pamatujte, že jde pouze o odklad. Dovolenou si budete moci dopřát později. Nebojte se začít s přípravami. Do té doby by váš přítel měl mít peníze.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si kladete otázku, proč se vám nikdy nepodaří přitáhnout takové milostné zájmy, jaké byste chtěli, možná hledáte ideál, který neexistuje. Energie vyzařující z planet vás vybízí, abyste zapomněli na tyto nepodstatné detaily a prostě vyrazili na společenská setkání a příležitosti, kde si můžete užít. Na romantiku ani nepomýšlejte a s největší pravděpodobností si vás místo toho sama vyhledá.

Práce

Nesnažte se druhého nutit k něčemu, co nechce udělat. Čím víc do něj budete strkat a přemlouvat ho, tím víc se bude bránit. Veškeré lichotky, šarm a sladké řeči na světě nezmění názor této osoby.

Peníze

Máte jedinečné komunikační schopnosti, díky kterým dokážete své myšlenky a cíle předat nadřízeným v práci. Je to jako lekce výkonnosti. Máte na to, abyste prosadili svůj názor, ať už jde o prezentaci nebo žádost o zvýšení platu. Aspekty vám pomohou posunout se vpřed, ovlivnit skupiny a samostatnou práci. I když možná pracujete sami, máte velkou finanční podporu.

Zdraví

Lidé, kteří zdánlivě vědí, co chtějí a jak toho dosáhnout, vás snadno zaskočí. Nezapomeňte, že vaše přemýšlivá povaha má tendenci přisuzovat druhým velké zásluhy a zároveň se o ně připravovat. Přerušte tento vzorec, kdy se ocitáte ve vyjetých kolejích, srovnáváte se s ostatními, nebo ještě hůře, manipulujete s ostatními, abyste vyvážili nejistotu, kterou cítíte. Otevřeně komunikujte s těmi, kteří dělají věci, které byste chtěli umět: budete překvapeni, jak vám pomohou!

Přečtěte si také