Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 4. 11. 2022

Blíženci 4. 11. 2022

Bude to pro vás podnětný den. Budete se cítit skvěle a nebudete mít problém nasměrovat veškerou svou energii do svých aktivit. Nebuďte překvapeni, pokud se setkáte s určitým odporem. Jakkoli jsou vaše nápady kreativní, nemusí každému vyhovovat. Ve skutečnosti se můžete setkat s určitou vzpurností. Buďte přesvědčiví a dosáhnete svého.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lásku považujete za dobrodružství, a tak se nedivte, že se toto dobrodružství konečně začne přesouvat na nová a skutečně vzrušující místa. Vy a váš partner (současný nebo budoucí) se budete cítit povzbuzeni k tomu, abyste přijali výzvu a podnikli společně něco, co výrazně zvýší kvalitu vašeho života a vztahu. Rozhodněte se udělat první vzrušující společný krok ještě dnes.

Práce

Možná se držíte určitého konceptu, práce nebo praxe jen proto, že se to někomu líbí nebo v to věří. Nedovolte, aby za vás přemýšleli jiní lidé. Co může být dobré pro jiné lidi, nemusí být nutně dobré pro vás.

Peníze

Ve svém peněžním životě nyní více riskujete. Někdo blízký má nejen klíče od vašeho srdce, ale může vám také poskytnout klíčové informace o investiční příležitosti. Vesmír vám umožní otevřít novou komunikační linku. Pro nejlepší výsledky si udělejte průzkum, ale investujte do něčeho, co jste dosud nepodporovali.

Zdraví

Vaše tendence souhlasit s tím, co dělají ostatní, ve vás někdy může vyvolat dojem, že to, co je dobré pro skupinu, je dobré i pro vás, a to prostě není pravda. Každý z nás má svůj individuální recept na zdraví a je na každém z nás, abychom ho objevili a důsledně se jím řídili. Naplánujte si na tento týden několik jídel, která si připravíte doma. Možná budete chtít přizvat ostatní, aby se k vám připojili, ale v hloubi duše vězte, že to děláte pro sebe.

Přečtěte si také