Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 5. 2023

Blíženci 5. 5. 2023

Blíženci, někdo z rodiny se od vás může vzdálit. Zdá se, že tato osoba prochází soukromou citovou krizí a není ochotna se vám svěřovat. Můžete mít tendenci na toho člověka tlačit, ale to by mohla být chyba. Dejte mu nebo jí šanci, aby se vám svěřil, až nastane ten správný čas. Někdy je třeba, abychom si věci vyřešili sami. Buďte trpěliví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete muset zahájit určitý rozhovor, zejména s ohledem na dnešní postavení nebeských těles. To vám však dá příležitost říci vše, co bylo třeba již delší dobu. Pokud máte pocit, že vám milovaná osoba uniká a nepřebírá dostatečnou zodpovědnost za věci, na kterých vám skutečně záleží, pak je to vaše příležitost dát jí najevo, na čem je.

Práce

Vaše emoce jsou stabilní a pevné, ale zároveň jste schopni snít a fantazírovat. Tato kombinace energií vám pomáhá využívat to nejlepší z obou světů tím, že dáváte průchod svému tvůrčímu, imaginativnímu duchu a zároveň zůstáváte praktičtí.

Peníze

Je na čase zamyslet se nad tím, zda v peněžních záležitostech nevěříte jiným lidem nebo nekupujete investiční schéma, které je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé. Možná vám někdo tvrdě podsouvá informace o akciích nebo dluhopisech. Potřebujete více času na zvážení nejlepší cesty pro sebe . Buďte důrazní, ale zdvořilí, a ujistěte se, že dostanete čas, který potřebujete. Sami to víte nejlépe.

Zdraví

Příliš tvrdá práce je váš způsob, jak se vyhnout možnému citovému konfliktu, a my vás chceme povzbudit, abyste se postavili svým emocím, protože vás čekají velké věci. Použijte strategii řízení času, abyste se dostali do práce a z práce a pokud možno do posilovny, abyste si mohli několikrát týdně pořádně fyzicky zacvičit. Cvičení nám pomáhá odhalit, co skutečně prožíváme. Emoce, kterým čelíte dnes, jsou zítřejšími příležitostmi.

Přečtěte si také