Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 10. 2023

Blíženci 7. 10. 2023

Když se do vaší domácnosti dostane nové vybavení, vzrušení se stupňuje. Může jít o počítač, telefon nebo jiné zařízení. Pro každého to může znamenat velkou změnu, ale ujistěte se, že s ním nezacházíte jako s hračkou. Budete chtít, aby vám nějakou dobu vydrželo!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože máte dobrý smysl pro humor, neradi se smějete tomu, co není politicky korektní. Planetární konjunkce může poukazovat na to, že na vašem posledním milostném vztahu může být mnoho politicky nekorektního.

Práce

Vaše intuice vás nyní pravděpodobně trochu vyvede z míry. Místo toho, abyste se snažili odhadnout, co přinese budoucnost, měli byste meditovat a zůstat naladěni na přítomný okamžik. Neustále si uvědomujte, co se kolem vás děje.

Peníze

Toto období je plné harmonických aspektů, které přinášejí lásku do vašeho domácího života a umožňují vznik vřelých citů a vzpomínek. Zároveň jste vybízeni k tomu, abyste se o nich otevřeli a možná dokonce využili klíčová témata a vhledy, které se právě teď vynořují, pro svou práci. Dejte průchod své fantazii a možná zjistíte, že jste plní skvělých nápadů, které vám i vašim blízkým přinesou více peněz.

Zdraví

Máte tendenci být dárcem, ale jen zřídkakdy sami sobě! Jste unavení? Vyčerpání je často důsledkem neplánování. Dnešní planetární konfigurace vám dává ideální příležitost nastavit si následující dva týdny tak, abyste z nich měli co největší prospěch vy, vy a vy. Nepodléhejte stresu. Naplánujte si dopředu tři zdravá jídla týdně a dodržujte je. Můžete si připravit chutnou a zdravou polévku a uchovávat ji v mrazáku.

Přečtěte si také