Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 4. 2024

Blíženci 8. 4. 2024

Blíženci, možná dnes cítíte ve svém světě napětí, aniž byste věděli proč. Tento pocit konfliktu vám může sevřít žaludek a ztížit vám racionální jednání s kýmkoli nebo čímkoli. Snažte se nebrat si vše osobně, když lidé neschvalují vaše jednání. Jejich reakce se týká vašeho chování, ne nutně vás jako osoby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace znamená, že máte příležitost prohloubit svůj závazek vůči partnerovi (současnému nebo budoucímu). Nemusí to však být tak snadné, jak se zdá, protože budete muset vynaložit určité úsilí, abyste mu pomohli pochopit, že by to mohlo být dobré. Není to tak, že by s vámi nechtěl jít na velmi dlouhou procházku, jen je nervózní z vázání se.

Práce

Dobrá komunikace s lidmi, kterou jste měli v posledních dnech, se rozpadne. Lidé se najednou začnou uzavírat do sebe. Jsou na jiné vlnové délce. Nechte jim prostor, místo abyste na ně v této době příliš tlačili.

Peníze

Pokud jde o profesní postup, mohou vám být přistřižena křídla. Pokud jste se v poslední době chovali nevhodně ke spolupracovníkům nebo klientům, můžete ve své schránce najít nevítané překvapení. Je to karma. Pokud se potřebujete omluvit, udělejte to a vraťte se k produktivním vztahům. Peníze následují za vaší ochotou být týmovým hráčem.

Zdraví

Abyste si v tomto období udrželi dostatek energie, je důležité hlídat si příjem mléčných výrobků (mléčné výrobky zpomalují metabolismus). Chůze a běh pomohou spálit energii, ale před těmito aktivitami se ujistěte, že jste si důkladně protáhli spodní část těla, protože boky a stehna jsou pro aktivní lidi citlivými oblastmi. Játra jsou kvůli dnešnímu náročnému životnímu stylu zatížena, proto k jejich pročištění používejte ostropestřec mariánský (bylinná tinktura) v čaji, stačí asi patnáct kapek na šálek.

Přečtěte si také