Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 9. 4. 2023

Blíženci 9. 4. 2023

Možná dnes budete myslet na skupinu, se kterou jste spojeni, ale kterou jste zanedbávali. Možná budete chtít splnit své závazky vůči ní. Mohli byste také zvážit dokončení dlouhodobého projektu, který byl v uplynulém týdnu odložen. Dořešení nedořešených záležitostí vám dnes může zabrat hodně času a zaměstnat vás, Blíženci. Nezapomeňte si udělat trochu času pro sebe. Jste svou prioritou!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce planet s sebou přináší velkou šanci učinit radikální objevy v oblasti života, lásky a romantiky. Váš způsob, jak na někoho zapůsobit, vždy zahrnuje spoustu flirtování a důmyslných slovních hříček, jejichž cílem je podráždit protějšek, aby se k vám začal chovat jistěji. Dnes však vyžadujete akci a okamžité uspokojení, ať už je to vhodné, nebo ne.

Práce

Něco, co jste považovali za jistotu, se nakonec nezdá tak pevné. Nyní je vhodná doba, abyste se vrátili zpět a ověřili si fakta. Ačkoli byste se nejraději vrhli vpřed, bylo by dobré, kdybyste si prošli minulost, než se pustíte do budoucnosti.

Peníze

Pokud jde o profesní postup, mohou vám být přistřižena křídla. Pokud jste se v poslední době chovali nevhodně ke spolupracovníkům nebo klientům, můžete ve své schránce najít nevítané překvapení. Je to karma. Pokud se potřebujete omluvit, udělejte to a vraťte se k produktivním vztahům. Peníze následují za vaší ochotou být týmovým hráčem.

Zdraví

Určitě máte rádi plány, i když se často mění. Chcete-li do svého života zapojit plánování a rozmanitost, požádejte přítele, aby se stal vaším partnerem při plánování jídla na několik příštích týdnů. Je to skvělý způsob, jak řídit svůj jídelníček se zábavným a zajímavým zpestřením. Oba můžete lovit zdravé recepty a střídat se v jejich přípravě, abyste si na nich pochutnali oba, pokud je to možné. Udělat ze svých zdravotních cílů společný úkol je realistické a zároveň plné překvapení.

Přečtěte si také