Denní horoskop BÝKA na 11. 12. 2023

Býk 11. 12. 2023

Zkuste si představit, že jste ve své tvůrčí dílně a přestali jste používat všechny své obvyklé nástroje, abyste našli nové způsoby, jak dát své inspiraci formu. Vznikne jiný, zcela odlišný tvůrčí styl. Vaši obdivovatelé budou možná překvapeni, ale nikdo nebude překvapen více než vy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mnohé z toho, co se vám dnes v romantickém životě přihodí, závisí na tom, jak se svým partnerem (současným či budoucím) nebo budoucím milencem komunikujete určité věci. V této záležitosti máte na výběr. Buď se mu můžete zcela odcizit tím, že o určité záležitosti budete diskutovat tak, že si bude myslet, že jste se zbláznili, nebo se můžete pokusit pochopit jeho úhel pohledu a podle toho s ním konverzovat.

Práce

Dnešní energie působí ve váš prospěch. Úspěch, na který jste čekali, je na dosah ruky. Klíčem k němu je kritičtější pohled na vlastní práci. Nebojte se zhušťovat a konsolidovat. Výsledky budou fenomenální.

Peníze

Pravděpodobně byste si nejraději nedělali starosti s penězi, zejména tento týden. Ale protože jsou nezbytnou součástí života, raději se staráte o širší věci – o to, co nemůžete ovlivnit. V této době je váš život s penězi spíše představou než skutečností, a to díky aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené s minulými životy, institucemi, nevědomím a sny. Vaše snahy o jakékoli závažné změny ve vaší finanční situaci mohou nyní potřebovat více času na rozvinutí.

Zdraví

Možná cítíte určitý tlak, abyste měli vše vyřešené. Ale pamatujte, že nikdo nikdy nemá všechno vyřešené. Pamatujte na přísloví: Chybovat je lidské, odpouštět božské. To neznamená jen odpuštění druhým – musíte se naučit ocenit svou vlastní schopnost odpustit sami sobě. Odsuzování vám zabrání naslouchat vlastní intuici. Mezi vaše základní potřeby patří dobře jíst, dostatečně odpočívat a cvičit. Se všemi třemi věcmi začněte ještě dnes.

Přečtěte si také