Denní horoskop BÝKA na 12. 12. 2022

Býk 12. 12. 2022

Nepochybně máte dojem, že vidíte jasněji než v nedávné minulosti. Planetární energie se řadí do řady, aby rozbily mentální mlhu, kterou jste zažívali. Několik posledních dní vás přimělo strašně moc přemýšlet a vy jste se poučili, což by se dnes mělo projevit. Nyní je na vás, abyste tyto lekce uplatnili ve svém životě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes kolem nás panuje velmi harmonická atmosféra, která je podbarvena pocitem vzrušení. Možná se s někým blízkým rozhodnete rozšířit základnu svých aktivit, naplánujete si vzrušující dovolenou na nějakém exotickém místě nebo se pustíte do nějakého nového druhu sportu. Atmosféra mezi vámi je uvolněná a zábavná, a tak ji využijte, dokud můžete.

Práce

Vaše slova mohou dnes přilít olej do ohně, který se pravděpodobně vymkne kontrole. Možná vás bude těšit, že můžete ostatní rozzuřit, zatímco vy budete sedět a užívat si představení. Jen buďte ochotni přijmout všechny důsledky svých činů. Buďte opatrní!

Peníze

Pravděpodobně byste si nejraději nedělali starosti s penězi, zejména tento týden. Ale protože jsou nezbytnou součástí života, raději se staráte o širší věci - o to, co nemůžete ovlivnit. V této době je váš život s penězi spíše představou než skutečností, a to díky aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené s minulými životy, institucemi, nevědomím a sny. Vaše snahy o jakékoli závažné změny ve vaší finanční situaci mohou nyní potřebovat více času na rozvinutí.

Zdraví

Dnes je v pohybu spousta příznivé energie, která vám může dodat sílu a schopnost naladit se na božské ve vašem každodenním životě. Abyste podpořili pozitivní tok této energie, věnujte zvláštní péči uvolnění mysli a výživě těla čerstvým jídlem a cvičením. Případného stresu, který cítíte v očích, se nejlépe zbavíte pomocí jógy, která otevře čakry a uvolní energii, jež se v těle nahromadila.

Přečtěte si také