Denní horoskop BÝKA na 12. 8. 2022

Býk 12. 8. 2022

Buď trochu sobecký, Býku. Buďte upřímní a řekněte na rovinu, co chcete. Není třeba chodit kolem horké kaše jen proto, že chcete ušetřit něčí city. Všem prokážete laskavost, když to jasně vyložíte. Zdržte se myšlenkových her jen proto, abyste zjistili, jak moc dokážete lidi zamotat do uzlu. Takové jednání se vám později vymstí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešní nebeskou energií je poměrně velký rozdíl mezi láskou v rychlém pruhu a láskou na superdálnici. Právě teď existuje okno příležitosti, které se může otevřít jen na tak dlouho, abyste mohli nahlédnout do nádherného vztahu, ale stejně rychle se zavře, pokud se této šance nechopíte. Budete muset být rychlí, jinak ji můžete propásnout, pokud mrknete.

Práce

Vaše rychlé řeči vás mohou dostat do jakýchkoli dveří, do kterých dnes chcete vstoupit. Ostatní lidé kolem vás mají úžasné nápady a vy máte schopnost tyto nápady dostat mezi lidi a učinit je efektivními. Ostatní vás chtějí na palubě.

Peníze

Může se zdát, že peníze jsou nyní všude kolem vás. Vzhledem k tomu, že aktivita ovlivňuje sektor, který řídí peníze jiných lidí nebo dluhy, může být skvělé stanovit nový splátkový plán pro všechny nesplacené účty nebo hledat peníze na projekt od investorů. Pokud se snažíte získat hotovost, sestavte si solidní podnikatelský plán. Vyjmenujte své dovednosti, vášeň a - především - čísla, která ukáží vaši skutečnou hodnotu.

Zdraví

Dnešní aspekt probudí vaši emocionální povahu. Snažte se udržet své srdce otevřené všemu, co cítíte - lehkým i těžkým pocitům. Neexistuje důvod, proč byste nemohli být několik dní emocionálně "na dně", a zároveň si dopřát vyváženou stravu a pohyb. A nezapomeňte na vodu, kterou máte pít v dostatečném množství. Snažte se prožívat své emoce s naprostým přijetím, aby nebránily vašemu zdravotnímu uvědomění.

Přečtěte si také