Denní horoskop BÝKA na 18. 8. 2022

Býk 18. 8. 2022

Zajímá vás, zda ostatní lidi přitahujete, Býku? Pokud se chcete ujistit, můžete dnes zapracovat na svém zevnějšku. Možná budete mít chuť něco změnit, ale nemusíte to přehánět. Energie dne je o tom, že přidáte jeden zvláštní dotek, který v kombinaci s vaším přirozeným šarmem udělá velký rozdíl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Musí existovat velmi dobrý důvod, proč jste nebyli schopni být upřímní k někomu blízkému. Na to dnes upozorňuje planetární konfigurace. Možná máte dobrý důvod, proč jste měli pocit, že nemůžete mluvit otevřeně, ale pokud máte být šťastní, musíte být schopni mluvit o tom, co vám brání být zcela pravdiví.

Práce

Od různých lidí, se kterými spolupracujete, můžete dostávat protichůdné pokyny. Uvědomte si, že se nemůžete zavděčit všem, takže se můžete zavděčit i sami sobě. Řiďte se pokyny, které vám dávají smysl. Vyhovět všem nebude fungovat.

Peníze

V tomto období jde především o to, jak zužitkovat své emoce v nějakém výdělečném podniku. Může to znít složitě, ale možná budete překvapeni, jak je to snadné. Citový život je přímo na povrchu a jen hledá způsob, jak se projevit. Pro tvůrčí typy je to určitě skvělé, takže vyrazte a něco vytvořte!

Zdraví

Tento týden si dávejte pozor na to, co říkáte. Máte tendenci vyhrknout první věc, která vás v souvislosti s daným aspektem dne napadne. V žádném případě to však neznamená, že byste měli omezovat své myšlenky. Tento týden můžete mít velmi tvůrčí duševní rozpoložení a doporučujeme vám, abyste si své myšlenky a pocity zapisovali pro budoucnost. Abyste omezili své reakce na to, co mohou říkat a dělat ostatní lidé, často cvičte. To podporuje přirozeně mírný stav.

Přečtěte si také