Denní horoskop BÝKA na 21. 10. 2022

Býk 21. 10. 2022

Dnes je třeba zachovat trajektorii pravdy. Pokud se pokusíte jít proti proudu, budete mít potíže s dosažením svých cílů. Mnohem lépe uděláte, když se zaměříte na něco, co jde po proudu, abyste mohli využít neuvěřitelnou sílu, která už má za sebou velkou hybnost. V den, jako je tento, není třeba znovu vynalézat kolo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chaos a neefektivita jsou dvě situace, kterým se snažíte za každou cenu vyhnout. Proto vás dnešní energie může znervózňovat. Cítíte, že pokud jde o váš milostný život, jste na moři bez kompasu. Ve skutečnosti jste velmi blízko svému cíli, ale mlha před vašima očima zakrývá váš blížící se úspěch.

Práce

Dnes dochází k významnému planetárnímu posunu, který udává nový tón vaší kariéře na následující čtyři týdny. Klíčové pro vás v tomto období je, abyste byli citliví ke svým vlastním pocitům a emocionálním touhám. Provádějte změny, které tyto pocity odrážejí.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu máte nyní velkou pomoc při provádění zdravých změn v zaměstnání. Vesmír vám nejen přidává další práci, ale také umožňuje, abyste na své vynikající schopnosti upozornili svého šéfa. Možná by bylo dobré vzít si nějakou práci domů.

Zdraví

Je pravděpodobné, že se vám dnes vynoří příval vzpomínek nebo flashbacků. Šťastné vzpomínky mohou být signály nebo návrhy vaší duše, abyste něco ve svém životě zopakovali. Pokud se vámm vybaví záblesk sebe sama před lety ve vynikající kondici, je to jednoznačně znamení, abyste počínaje dneškem pracovali na tomto fyzickém stavu. Pokud si náhle vzpomenete na dobu, kdy jste si uvědomili, že většina zeleniny vlastně není nechutná, jen se ukázalo, že jste ji nikdy neměli správně připravenou, je to ideální večer k tomu, abyste vyhrabali recept na tyto malé výživové bomby a podávali je k večeři!

Přečtěte si také