Denní horoskop BÝKA na 22. 10. 2022

Býk 22. 10. 2022

Při oslavách nadcházejících milníků můžete běhat po návštěvách, nakupovat nebo se radit s ostatními. Možná budete mít na srdci nějakou zajímavou novinku, kterou si ostatní rádi poslechnou. Ve vašem okolí se možná chystají nějaké změny. Možná se stěhují noví sousedé nebo podniky nebo se plánuje nějaké setkání. Tento den slibuje rušný, ale uspokojivý život.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte šanci ukázat, že pod tím výkonným zevnějškem se skrývá malé dítě, které jen čeká, až se dostane ven a užije si trochu zábavy. Každý potřebuje na chvíli zapomenout na vážnost života, uvolnit svou disciplínu, aby dokázal pochopit, proč je vůbec tak potřebná. Zkuste totální exces - možná se vám to bude i líbit!

Práce

Ostatní se vám možná budou posmívat, že toho říkáte příliš mnoho, ale po dnešku už vás nebudou moci kritizovat, až se domluvíte na perfektní nové smlouvě, která se týká vaší práce. I když budete sedět doma, stejně se s někým důležitým domluvíte.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu máte nyní velkou pomoc při provádění zdravých změn v zaměstnání. Vesmír vám nejen přidává další práci, ale také umožňuje, abyste na své vynikající schopnosti upozornili svého šéfa. Možná by bylo dobré vzít si nějakou práci domů.

Zdraví

Zdravotní praktiky jsou skvělým způsobem, jak se znovu spojit se ztracenými částmi sebe sama. Pečlivé dítě, které si každou sobotu urovnávalo zásuvku na ponožky, se může znovu objevit, když myjete nádobí po uvaření výživného jídla; malá gymnastka, která měla energii jako štěně, se vám může vybavit pokaždé, když si rozbalíte podložku na jógu. Jak vaše praxe sílí, nezapomeňte jemně přijímat ty části sebe sama, které se vynořují. Právě přijetím, nikoli odsuzováním, dosáhneme celistvosti.

Přečtěte si také