Denní horoskop BÝKA na 28. 12. 2022

Býk 28. 12. 2022

Romantika a manželství jsou pro vás důležité a dnes obzvlášť. Měli byste se cítit obzvlášť vřele, láskyplně a přitažlivě a záležitosti týkající se lásky a partnerství by měly být obzvlášť romantické. Dnešek přeje i dalším formám partnerství, protože mezi vámi a ostatními lidmi přechází zvýšená úroveň porozumění. Z náhodných známých by se mohli stát přátelé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vás vybízí k tomu, abyste zdokonalili svůj intelekt a zapojili se do virtuálních setkání a akcí, kde můžete zazářit akademičtějším způsobem. V tomto období si vás nikdo nebude všímat pro váš čistý sexuální magnetismus, ale spíše pro počet šedých buněk, které máte v danou chvíli živé a funkční. Spíše než na hledání úžasného oblečení na sebe se zaměřte na hledání fascinujícího tématu rozhovoru.

Práce

Pokud jste připraveni na nový pracovní projekt, ozvěte se. Zaměstnavatelé možná nechápou všechny vaše schopnosti, protože se skrýváte v pozadí. Naplánujte si schůzku (v případě potřeby virtuální) se svým šéfem a požádejte ho o větší zodpovědnost.

Peníze

Kariérní aktivity přinášejí tento týden vzrušení a drama, ale také trochu nepředvídatelnosti. Nápady se jen hrnou, ale než se pustíte do dalšího, musíte jeden z nich zpeněžit, abyste se neocitli se sníženým peněžním tokem. Aspekty ovlivňují také váš vztahový sektor. Hodně se tam toho mění, což od vás v této době vyžaduje diplomatickou pozornost. Vaše rozhodnutí diktuje láska.

Zdraví

Váš dobrodružný duch rád objevuje, zvláště když dnes vaše mysl může hýřit novými nápady. Přemýšlíte, mluvíte, hodnotíte, sníte  to je to, co děláte rádi, a tyto sklony vám pomáhají určit, jak ulehčit utrpení druhých. Abyste však skutečně věděli, co druzí cítí, musíte více pozorovat než spekulovat. Abyste nebyli zahlceni problémy a výzvami, které vám druzí přinášejí, může vás udržet v rovnováze a na uzdě realizace uměleckého projektu nebo zapojení do hudební skupiny.

Přečtěte si také